Det stilles stadig høyere krav til tilgjengelighet, sikkerhet og kontroll omkring bedriftenes IT-løsninger. En voksende del av oppgavene til norske firmaer er i dag avhengige av et datasystem for å kunne utføres. For veldig mange bedrifter er det blitt et problem å opprettholde egen teknisk kompetanse tilstrekkelig til å sikre driften av eget IT-system på en økonomisk måte. ASP står for Application Service Provider og innebærer at vi leverer det du trenger av IT-systemer og programvare.

Vela IT ASP er en 100% ASP-tjeneste hvor alt ligger på vårt driftssenter.

Vela IT ASP er løsningen for bedrifter som ønsker å sette bort hele sin IT-virksomhet for å konsentrere seg om sin egen kjernevirksomhet.

Vela IT ASP er en løsning hvor kunden leier tilgang til IT-tjenester på Vela IT sine dedikerte servere. Du som kunde leier tilgang til de programmer og funksjoner som er nødvendig for å utføre de daglige forretningsprosessene. Dette er en meget rimelig inngangsbillett til en optimal og sikker IT-tjeneste.

Flere og flere går for denne løsningen i disse økonomiske tider hvor man kanskje ikke har anledning til å investere i nytt serverutstyr.